Campagne 'Samen de winter door!'

Kom op  zaterdag 19 naar dit evenement en help uzelf en anderen energie te besparen!

Op zaterdag 19 november organiseer ECO op Natuurcentrum en stadsboerderij (beter bekend als de De Kinderboerderij) De Elzenhoek een lokaal kick-off evenement, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen om energie te gaan besparen. Het begint om 13:00 u en duurt tot ca. 15:00 u.

Bezoekers ontvangen kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten.

Soms weet je namelijk niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

We vragen bezoekers om deze tips door te geven aan minimaal twee bekenden. We zullen dit heel makkelijk maken om door te geven, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening.  Als zij dat op hun beurt ook weer doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

Zie ook: www.samendewinterdoor.nu .