Energiecoöperatie Oss               Samen maken wij onze omgeving energieneutraal!

underline

Inmiddels zijn alle 200 zonnepanelen op sporthal Mondriaan verkocht. Wilt u ook deelnemen aan een postcoderoosproject? U kunt zicht toch aanmelden. U wordt dan op de reservelijst geplaatst. Indien een deelnemer uit het project Mondriaan verhuisd en zijn panelen wilt verkopen óf indien wij een nieuw postcoderoosproject starten, wordt u door ons benaderd.

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over project Zonnestroom op Sporthal Mondriaan.


Staat de vraag of het antwoord waar u naar op zoek bent er niet bij? Stel uw vraag gerust! U kunt ons bereiken via deze contactgegevens.

 

Op 21 november 2016 is er een informatieavond gehouden over Zonnestroom op Sporthal Mondriaan. Die avond is er een informatiebrochure uitgedeeld met alle benodigde informatie. Deze kunt u hieronder downloaden.

Op 31 oktober 2016 heeft de Algemene Leden Vergadering van de Energiecoöperatie Oss het project Zonnepanelen op Sporthal Mondriaan goedgekeurd.

Dit betekent dat we kunnen starten met onder andere voorlichting geven aan potentiele geïnteresseerde.

Op 21 november wordt er een informatieavond gehouden over dit project.  De avond begint om 19:30 en wordt gehouden in Sporthal Mondriaan, De Ruivert 3, 5342 CM.

De flyer geeft al wat voor informatie en op de avond zelf is er een infomatieblad.