Energiecoöperatie Oss               Samen maken wij onze omgeving energieneutraal!

underline

Underline1

Waar: Raadhuislaan 2 Oss

Wanneer: dinsdag 25 maart

Graag wijzen we u vanuit de Energiecooperatie Oss op het congres Duurzaam Dossier. Dit wordt op dinsdag 25 maart georganiseerd door De Kracht van Oss. Tijdens dit congres wordt aan de hand van praktijkcases een verkenning gedaan op de thema's ketenbenadering, energie en mobiliteit. Het congres is bedoeld voor ondernemers. Hoe geven andere ondernemers handen en voeten aan deze duurzame thema’s? En waar kunnen we in de praktijk van elkaar leren?
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0412-639444.

0412-639444


Eerder zijn wij ingegaan op de fiscale voordelen voor een directeur-grootaandeelhouder (dga) die investeert in zonnepanelen op zijn bedrijfspand. Deze keer gaat het om investeringen in zonnepanelen op de eigen woning. Kan een dga dat beter in privé of vanuit zijn B.V. doen?

Zonnepanelen, overweegt ook u ze aan te schaffen? Laat u ze dan plaatsen op uw bedrijfspand of op uw woning? Investeert u in privé of vanuit uw B.V.? belastingGenoeg vragen om te beantwoorden voordat u beslist. Hierna wordt op een rij gezet

Inschrijven Nieuwsbrief