Energiecoöperatie Oss               Samen maken wij onze omgeving energieneutraal!

underline

Underline1

U bevindt zich hier: HomeNieuwsSteun het ECO-plan voor windmolens op Elzenburg - de Geer !

Steun het ECO-plan voor windmolens op Elzenburg - de Geer !

Teken de petitie!

ECO wil dat van het windmolenpark 2 molens lokaal geëxploiteerd worden en de opbrengst ervan in Oss blijft. (Elders op de website vindt u artikelen met alle informatie daarover.) Het alternatief is namelijk dat de molens commercieel geëxploiteerd worden en de opbrengst grotendeels wegvloeit. Wat wilt u? Kiest u voor de Osse coöperatieve oplossing, teken dan de petitie!. U steunt ons plan en u maakt duidelijk aan de Osse politiek dat er wel degelijk draagvlak is voor dit plan. Op 14 december stemt de gemeenteraad erover, voorafgaand wordt de petitie aangeboden aan de raad. Dus: teken nu!
Naar de petitie : https://windparkecovooross.petities.nl 

Wilt u tekenen namens een bedrijf, instelling of club? Misschien tekent u dan liever een Letter of Support.  Daarop is plaats voor het logo van de organisatie voor wie u tekent. (Krijgt u het logo er niet ingeplakt, stuur het dan gerust los mee. Hiermee geeft u een nog krachtiger signaal af. Ga naar onderstaande link, onderteken de brief en stuur deze op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Nu al voor-inschrijven?

Ook dat kan! Onder voorbehoud dat we met het windpark aan de slag mogen gaan van de raad kunt u nu al voor-intekenen op een aandeel in dit windpark. U kunt dan al voor 250 euro of veelvouden daarvan meedoen (in de vorm van obligaties, 4% rente gedurende 15 jaar al meedoen. Voor-inschrijving geeft recht op deelname bij realisatie van het windpark.

Lees het hele artikel hier