Energiecoöperatie Oss               Samen maken wij onze omgeving energieneutraal!

underline

Sinds de eerste informatieavond op maandag 23 september 2013, is het mogelijk om je in te schrijven voor de Energiecoöperatie Oss (i.o.). Dit kan zowel als aspirant (toekomstig) lid, als actief lid (vrijwilliger). Afgelopen maandag 21 oktober zijn de actieve leden van de Energiecoöperatie Oss (i.o.) voor het eerst bijeen geweest.  Tijdens de avond werd aan de actieve leden het door de initiatiefnemers opgesteld plan van aanpak gepresenteerd.

Na een voorstelrondje en een uitvoerige discussie over het plan van aanpak zijn de werkgroepen gevormd. De leden daarvan komen regelmatig samen. De eerste vergaderingen van iedere werkgroep zijn inmiddels gepland.

Van de bijeenkomst is een verslag gemaakt. U kunt dat hieronder downloaden, Net als het plan van aanpak en de bijbehorende presentatie.

Nog geen aspirant lid? Meldt u dan alsnog aan. De teller staat inmiddels op 62 aspirant leden.
Wie zich als vrijwilliger voor de energiecoöperatie wil inzetten kan zich als actief lid aanmelden Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Bent u aspirant-lid en wilt u alsnog actief lid worden? Vul uw gegevens nogmaals in en kies dan Aspirant en Actief Lid, uw gegevens worden dan geactualiseerd. Mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.

Inschrijven Nieuwsbrief