Energiecoöperatie Oss               Samen maken wij onze omgeving energieneutraal!

underline

Onder belangstelling van maar liefst 80 geïnteresseerden vond maandagavond 23 september de eerste informatiebijeenkomst over de lokale energiecoöperatie Oss plaats. De inwoners en ondernemers, zowel uit Oss als de omliggende kernen, kwamen in Vivaldi bijeen om actief deel te nemen aan deze bijeenkomst. De initiatiefnemers zijn blij met deze opkomst.


Wethouder Hendrik Hoeksema opende de avond. De initiatiefnemers deelden hun plannen om tot een energiecoöperatie voor de gemeente Oss te komen. Twee ervaringsdeskundigen van Lochem Energie zoemden in op de succesfactoren en voordelen die de leden van de Lochemse energiecoöperatie ervaren. De avond werd interactief begeleid door Johan Berendsen, wat een levendige discussies opleverde

De presentatie van die avond en het verslag (zie einde van het artikel), evenals de foto’s hebben we voor u beschikbaar.

Na deze eerste bijeenkomst, is onze inschrijving geopend. Wilt u aspirant lid worden van de lokale duurzame energie coöperatie en/ of daarin een actieve rol vervullen? Geef u dan vrijblijvend op via het aanmeldformulier hiernaast.

Inschrijven Nieuwsbrief